Støttekoncert med “Tørfisk”

Torsdag den 8. februar 2024 afholdte foreningen en støttekoncert med gruppen ”Tørfisk”. Formålet var selvfølgelig at samle midler ind til foreningens arbejde, men på en tæt andenplads at give folk en god oplevelse med Danmarks ældste boyband.

Foreningens frivillige var alle af hus og mødte op i Østhallen kl. 10 om formiddagen for at tage hul på det store arbejde med at få hallen ændret fra sportshal til en koncertsal. Med blik på den tomme hal blev opgavens omfang tydelig ret hurtig.

Heldigvis havde foreningen flere hjælpere at trække på, som vi er dybt taknemmelig for, og skylder en meget stor tak. Det drejer sig om:

  • Østhallens frivillige
  • De Grønne, der bl.a. ledte parkeringen under vanskelige forhold (sne)
  • Poul Spanggaard, der på bedste vis stod for det kreative

Uden deres indsats var arrangementet ikke blevet til noget.

Arbejdet skred hurtig frem, da vores eksterne hjælpere havde prøvet det før.

Ved 16 tiden var næsten det hele klart og kun visse småting manglede. Lidt nervøsitet var at spore, da dette er et af de største arrangementer foreningen har stået for.

Da klokken endelig nærmede sig 19, hvor dørene blev slået op, begyndte folk at møde frem til arrangementet. Der var en god stemning, og hallen blev hurtig et menneskehav af gæster.

Orkesteret ankom lidt over 19 fra et arrangement i Horsens. Dette kunne dog ikke ses på herrerne, da de gik på scenen kl. 20.

Efter formanden havde givet en kort velkomst og fortalt om koncertens formål, var de friske gutter klar til at leverer en god aften for de fremmødte for fuld gas.

I pausen gik snakken lystig indtil det tidspunkt, hvor formanden måtte kalde folk på plads. Et ekstra indslag var, at Rene Sørensen Rold fra Sparekassen Danmark kom og overrakte foreningens kasserer Eivind Rasmussen en check med bidrag til koncerten på 15.000 kr. fra deres fond.

Anden afdeling af arrangementet gik med ligeså meget energi som den første.

Efter sidste nummer var spillet – VLTJ – sluttede en – håber vi – god og oplevelsesrig aften for de fremmødte gæster.

Herefter var der kun oprydningen tilbage, og da den var overstået var det kun at se tilbage på et arrangement, som vi håber blev oplevet som vel gennemført. Det var i hvert fald den følelse foreningen og hjælperne stod tilbage med.

Tusind tak for alle, som støttede op om arrangementet. I har været med til at gøre en forskel, som i den kommende tid vil komme mange trængte familier til gavn.