Julehjælp 2023

Torsdag den 21. december var Carpe Diem – sammen med Røde Kors – igen hjælpere for julemanden. I år var det mulig for de to foreninger at hjælpe 45 familier. Familierne fik et gavekort af Røde Kors til indkøb af julemad og lidt ekstra mundgodt til højtiden, 105 børn fik gaver af Carpe Diem.

Som vanlig startede dagen hos “Biksen” i Aalestrup, hvor de flittige medarbejder i løbet af de foregående dage havde pakket gaverne flot ind og pakket dem sammen, så det var klart til afhentning. Det er helt på sin plads at sende en stor tak til Conny og Svend samt deres medarbejdere for indsatsen.

Gavernes rejse startede med en kort rejse, hvor første stop var Sognehuset i Aalestrup, hvor pakkerne blev båret ind for at blive klargjort til levering.

Inden den endelige klargøring var det dog kærkomment, at Lis Saugbjerg – repræsentanten for Røde Kors Aars/Aalestrup afdelingen, der var samarbejdspartner i arrangementet – havde kaffe og rundstykker klare til at styrke sig på.

Derefter skulle der så en lille hilsen samt gavekort kuverteres og have navn på, så disse kunne komme med pakkerne. Dette arbejde blev trygt overladt til Poul Erik og Lis.

Herefter skulle det hele så “bare” i de rigtige pakker og alt checkes en ekstra gang – som enhver ordentlig julemand gør!

Sidste del af dagens strabadser var så at få pakkerne fordelt til passende ruter, så turene kunne være så økonomiske som mulig, og i mangel af julemandens kane var det Poul Erik, Per Martin Trip, Vagn Hedegaard samt Lisbeth Primdahl, som stod for denne sidste del af opgaven.

Endnu en dag, hvor Carpe Diem og Røde Kors har kunne gå sammen og bringe lidt hjælp til højtiden til trængte familier.