Sommerlejr 2023

Carpe Diem har for første gang holdt sommerlejr – en lejr for familier med kritiske eller livstruende sygdomme. Dette kunne være såvel børnene såvel som forældrene, der var ramt af sygdommen. Er man som familie ramt af kritisk eller livstruende sygdomme har man ofte hverken mentalt overskud til at planlægge en ferie eller økonomien til denne. Lejrens mål var at give disse familier mulighed for alligevel at komme afsted til en uge, hvor man ikke skulle planlægge en masse eller have større summer til rådighed.

Vi ville gerne lave en lejr, hvor man, som familie, kunne komme lidt væk fra hverdagen, uden at skulle tænke på at få dagligdagen med rengøring, madlavning o.s.v. til at hænge sammen. Et sted, hvor man bare kunne komme og hygge sig som familie og sammen med andre, og i det omfang der er overskud til det, at deltage i nogle af de mange aktiviteter der var på programmet. Og så ellers bare at sætte sig til bordet og nyde noget god mad. Når så hverdagen igen melder sig, kunne børnene møde op i skolen og fortælle om deres oplevelser på ligefod med kammeraterne.

Vi fra Carpe Diem syntes, at det var en rigtig god lejr med 22 deltagere. Det var fantastisk at møde familierne og lære dem at kende samt, ikke mindst, at se den udvikling der skete med dem henover ugen, hvordan de kunne slappe af og nyde opholdet. I flere af familierne var det også tydelig at overskuddet blev større dag for dag.

Og ikke mindst en kæmpe tak til alle dem, der har hjulpet os. Uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre. Også til ”Sparekassen Danmark”, hvor Lone mødte op på lejren med en gave – en check på 15.000 kr. til hjælp til udgifter til lejren.

Vi er så taknemmelige for al den hjælp vi har fået. Tusind Tak.

Med kærlig hilsen fra lejrudvalget
Poul, Jørgen og Vagn
.

Her følger et galleri med billeder fra sommerlejren, der alle bringes i efter aftale med deltagerne. Klik på billederne og se dem i fuld størrelse.