Tidligere støttedes oplevelser.

Vi har her samlet nogle tilbagemeldinger fra tidligere støttede familier. Al videregivelse her er sket efter forudgående aftale.

Gitte Christensen og Simons oplevelser i forbindelse med hans skolestart.

Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres hjælp. 

Det var en kæmpe glæde at kunne sende min dreng i skole med præcis den skoletaske han havde ønsket sig.

Pga. Min drengs udfordringer er det lykkedes at få et ledsager kort til ham. Så han kan få en ledsager med ind gratis langt de fleste steder. Så i stedet for 2 billetter til zoologisk have, kunne jeg få et årskort til ham. Som bliver brugt hver gang der er mulighed for det. Han elsker det. 

Han ville også rigtig gerne både prøve tog og bus, og han elsker at sejle. Så vi besøgte også trekantsruten i Hobro.

Tusind tak for nogle fantastiske oplevelser.

Mvh. Gitte 

Vi takker på Carpe Diems vegne for historien og ønsker Simon en god skoletid.

Charlotte Kaas og Olivers ferieoplevelser 2023

Hjælp til en ferie til min ene dreng og jeg.

Vi fik vores første oplevelse sammen med både det svære, det lette, alle farveller og det nye der nu venter. 

Min ene dreng og jeg har været igennem nogen meget hårde år efter hans bror har været meget syg.
Det gør at han altid har stået i baggrunden og vi har aldrig haft muligheden for at være lidt alene.

En god ven fortalte mig om Carpe Diem. Poul ringende kort tid efter jeg havde sendt ansøgning og fortalte at de gerne vil give en oplevelse til min ene dreng og jeg.

Det var en af de mest fantastiske opringning at modtage og Poul var så nærværende. Poul og Carpe Diem gør virkelig en forskel for mennesker. De har hjulpet min dreng og jeg med at finde ind til hinanden igen efter mange år, hvor fokus har været andet sted.

Jeg er dybt taknemlig for Carpe Diem gav os denne her kæmpe gave og mulighed, som jeg ikke kan beskrive nok med ord.

Tak til jer alle, det har været den bedste ferie.
I har gjort en kæmpe uforglemmelig forskel for os, tusind tak.

Matildes konfirmation 2023

Kære Carpe Diem,
Uden jer havde vi ikke kunnet få Matildes konfirmationsdag på benene.
Vi siger så mange tak for at vores datter fik en dejlig dag takket være hjælpen fra Carpe Diem.

Med venlig hilsen
Thomas og Tanya Rasmussen

Hej Carpe diem,

Jeg er simpelthen så taknemlig i gør så meget godt. Jeg er helt vildt rørt jeg er tom for ord aldrig har jeg modtaget så flot en hjælp tak for i gør så min datter har en historie efter endt ferie og kan få en god drøm opfyldt sammen og vi kan opleve ting sammen. Det betyder bare så meget tusind tusind tusind tak i jer så evigt taknemmelig. De bedste hilsner Katja og Mina.

Med venlig hilsen,
Katja

Jeg har haft de skønneste dage med min datter takket være jer det skal i havde stor nej kæmpe tak for i hjalp os så meget.
Vi har været i biografen og i Zoologisk have og gået turer til stranden med is og frugt
Vi passer meget på det vi bruger da vi vil have de holde så meget de nu kan.
Tak for nogle skønne dage der har givet os smil og energien til hverdagen.

Kærlig hilsen Katja og Mina
I er vores engle❤️💓

Emne: Brev til sponsor
Hej Poul Erik

Mit navn er Emilia, og jeg er 16 år gammel. Jeg har altid elsket sport, og specielt svømning. I flere år har jeg været konkurrencesvømmer. Grunden til at jeg holder så meget af svømning, er på grund af min angst. Svømning er mit fristed. I alt for mange år har jeg kæmpet med angst, og det har desværre fået lov til at ødelægge mange ting for mig. 
Jeg er nu kommet til et punkt, hvor angsten ikke skal have lov til at ødelægge mere for mig. Den efterskole jeg er kommet ind på, er helt perfekt (altså hvis I spørger mig). Og jeg glæder mig helt utroligt.
Denne efterskole er fokuseret på sport og alle mulige skøre ting, så det kunne ikke passe bedre. Jeg skal på en adventure-linje, hvor vi skal lave en masse vilde ting. Efterskolen bliver mit bevis på, at jeg nu endelig har taget kontrol over angsten, for tro mig, det har været lige omvendt i flere år. 
Tusind tak for jeres håndsrækning, der nu gør min efterskole drøm virkelig!

Venlig hilsen
Emilia Noer

Att.: Poul Erik Jensen
Silkeborg 02.05.2022

Jeg hedder Lars Kjær Johansen og jeg er 45 år gammel. Jeg bor sammen med mine 2 drenge Victor og Frederik som er 12 og 15 år. Vi bor i Silkeborg hvor jeg også arbejder. Jeg er ansat i DGI hvor jeg arbejder med idræt og bevægelse. Idræt og motion har altid været en stor værdi i vores familie og derfor vil jeg gerne have Frederik på en Idrætsefterskole som han glæder sig til.

I juni måned 2021 mistede jeg desværre min kone til kræft og drengene mistede deres mor i en alt for tidlig alder. Min kone fik brystkræft i 2016 og var erklæret rask men kræften kom tilbage i 2019 med spredning til knogler og bughinde. Vi har igennem 6 år kæmpet en kamp på alle fronter som man nu gør når man har en alvorlig syg person i den nærmeste familie.

Frederik har netop fået støtte gennem Carpe Diem som betyder at hans drøm om at komme på efterskole bliver en realitet. Han får han muligheden for at komme på en ski/basket linje som er hans helt store passion. Håndsrækningen fra Carpe Diem er med til at Frederik ovenpå nogle udfordrende år og igen kan se frem til et år med fokus på idræt, sundhed og fællesskab.

De bedste hilsner
Lars Kjær Johansen og Frederik Tang Johansen