Hele Nordjyllands håndsrækning.

I forbindelse med, at Carpe Diem modtog prisen var der en række arrangementer. Vi har selvfølgelig haft gang i kameraerne, så vi kan dele denne overvældende oplevelse.

Det første arrangement fandt sted 29. april 2022, hvor Aalestrup Elektro venligst havde lagt lokaler til besøg fra AaB, hvor klubben bl.a. var repræsenteret af de 2 spillere Anders Hagelskjær og Malthe Højholt. Derudover deltog bestyrelsen, nogle af hækledamerne samt tidligere støttemodater.

I forbindelse med selve prisoverrækkelsen var dele af bestyrelsen inviteret til træningslokalerne på Hornevej i Aalborg den 28. juni 2022. Der fulgte en rundvisning, hvor vi så træningslokaler, opholdssteder og træningsbanerne. Også de mere skjulte, men vigtige, faciliter som kontorerne blev vist frem. Herefter blev den den formelle del med overrækkelse af Den Store Check forestået af cheftræner Friis samt en repræsentant for SparNord fonden. Selvfølgelig blev der også tid til at tage nogle billeder til minde om begivenheden. Derefter var der mulighed for at se træningsbanerne samt træning.