Leg, liv & lindring.

Når en familie bliver ramt af alvorlig sygdom, så er det så rystende en oplevelse, at man har brug for nogen at støtte sig til.

Her kommer Strandbakkehuset til hjælp, som et af Danmarks 2 børnehospicer, for med afsæt i hospicefilosofien, at støtte op med et tværfagligt samarbejde spændende fra læger og sygeplejersker over socialrådgiver, præst og psykologer til hospitalsklovne og krea helte for at give familierne mulighed for at finde vej i de nye udfordringer og finde muligheder i en ny virkelighed, hvor alvorlig sygdom sætter dagsordenen.

Stedets holdning er at børn og unge – uanset hvad deres forventede livslængde måtte være, får mest mulig ud af den tid de har, socialt såvel som udviklingsmæssig.

Denne aften vil 2 af stedets sygeplejersker, Henriette Barslund og Stine Hedegaard Albrektsen, der fra første parket oplever livet og døden på stedet fortælle om deres arbejde, og hvordan de arbejder med hele mennesket og familierne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, som afholdes i samarbejde med Simested Menighedsråd, ligesom der ikke er tilmelding.

Der vil ligeledes blive serveret kaffe i forbindelse med arrangementet.

Oplysninger om arrangementet:
Afholdes: I Simested Sognehus
Tidspunkt: 25. januar 2024 kl. 19.30
Pris: Det er gratis at deltage, og der kræves ikke tilmelding